Loading...

Data Driven

De juiste mindset om doelen te bereiken Vindt u dat uw wervingsdoelen niet gehaald moeten worden? U bent niet de enige. Het vinden van geschikte kandidaten kan een uitdaging zijn,...
Posted in Recruitment   •   Strategie
13 april 2022
Data Driven

De juiste mindset om doelen te bereiken

Vindt u dat uw wervingsdoelen niet gehaald moeten worden? U bent niet de enige. Het vinden van geschikte kandidaten kan een uitdaging zijn, en nog moeilijker om ze geïnteresseerd te krijgen in uw bedrijf. Maar maak u geen zorgen – er zijn manieren om het voor elkaar te krijgen. Bekijk deze data gestuurde tips voor het werven van de juiste mensen!

Voordelen van de juiste mentaliteit:

Er zijn voordelen aan het hebben van de juiste mindset als het gaat om werving. Door data gestuurd te zijn, kunt u uw doelen bereiken. Dit betekent dat u gegevens gebruikt om uw beslissingen te onderbouwen in plaats van te vertrouwen op intuïtie of giswerk.

Deze aanpak kan u helpen potentiële kandidaten te identificeren die u misschien over het hoofd had gezien. Het kan u ook helpen nauwkeuriger te voorspellen hoe goed een kandidaat waarschijnlijk zal presteren in een functie.

Data gestuurde werving kan u helpen om:

  • Beter geïnformeerde beslissingen te nemen
  • Minder tijd te verspillen aan ongekwalificeerde kandidaten
  • Uw kansen op de juiste aanwerving vergroten
  • Geld besparen door minder verloop

Als u nog gegevens moet gebruiken om uw wervingsbeslissingen te onderbouwen, is het nu tijd om te beginnen. Het kan het verschil zijn tussen succes en mislukking.

Data gestuurde tips voor het werven van de juiste mensen:

  1. Zet voordat u op zoek gaat naar een nieuwe werknemer de belangrijkste talenten en eigenschappen op een rijtje die u wilt dat ze hebben.
  2. Onderzoek daarna de mensen die al voor u werken om de beste kandidaat te bepalen gezien die eisen.
  3. Om u te helpen bij het identificeren van mogelijke sollicitanten, maakt u gebruik van de informatie in functiebeschrijvingen en prestatierapporten.
  4. Controleer als laatste stap bij de mensen die u al kent of zij aanbevelingen hebben voor kandidaten die goed bij de functie zouden kunnen passen.

Als u deze methoden volgt, vergroot u de kans dat u de juiste nieuwe collega werft!

Share this article

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gerelateerde artikelen

No related articles